Scor kassen på Bayern München vs. Manchester United

På onsdag er det tid til Champions League returkampen mellem Bayern München og Manchester United. Efter den første kamp i Manchester endte 1-1 er det stadigt nogenlunde åbent hvilket hold, der ryger videre. Bookmakerne har tyskerne som kæmpe favorit til at vinde, og det kan du måske score kassen på.  

Umiddelbart er Bayern München på hjemmebane skræmmende, men selv dette storhold kan måske komme i problemer på onsdag. Bayern Münchens træner Pep Guardiola har lidt udfordringer med startopstillingen. Midtbanespilleren Xherdan Shaqiri er ude på ubestemt tid med en forstrækning. Han udgik i pausen af lørdagens nederlag til Augsburg i Bundesligaen. Derudover mangler Bastian Schweinsteiger og Javi Martinez, der er ude grundet karantæne og Thiago Alcantara er skadet. Og som om at det ikke er nok, så er også forsvarsspilleren Diego Contento er skadet og på toppen af alle ulykkerne, så er der er problemer med både anden- og tredjemålmændene.

Bayerns nederlag til Augsburg lørdag var klubbens første nederlag i siden oktober 2012, og den første af 56 kampe i Bundesligaen, hvor Bayern München ikke scorede. Omvendt så kommer Manchester. United kommer med selvtillid i baggagen, efter en 0-4 sejr på udebane over Newcastle. Kan United overraske os sende de forsvarende mestre Bayern München ud af Champions League? I givet fald kan du score kassen, da unibet giver hele odds 13.50 på sejr til Wayne Rooney & Co.

Her odds på kampen fra Unibet.

1:   1.22
X:   6.80
2: 13.50

Med udgangspunkt i de mange faste spillere som Bayern må undvære, så har vi fundet et odds, som vi mener er værd at kaste lidt mønt efter. Handicapspil, hvor United fører 0-2 ved spillets start, giver odds 2.18 for sejr til United. Vi tror ganske enkelt ikke, at United taber med mere end et mål.

Tror du, at kampen ender 0-0, så får du pengene tilbage 24 gange.

Tjek alle unibet's odds på kampen