Mike 'goleafsgoeh' Leah med fire på stribe

Mike 'goleafsgoeh' Leah har i årevis arbejdet hårdt ved pokerbordene, og det med succes. Den canadiske pokerpro har vundet $ 7,8 millioner i live turneringer siden 2006 og yderligere $ 3,4 millioner online, heraf $ 2,3 millioner på PokerStars. Han har således prøvet lidt af hvert, men det har ikke forberedt ham på sine oplevelser de senste par uger.

Først nappede han to sejre i løbet af årets SCOOP, den tredje og fjerde af hans karriere. Derefter blev hans søn Grayson født, og så vandt Toronto Raptors deres historiske første NBA-mesterskab. Og som prikken over i'et på en mindeværdig periode i sit liv, så toppede Leah det hele ved at vinde mere end $79.000 fra The Deal Jackpot.

Ifølge Leah, har kæresten altid syntes, at det var spild af StarsCoins, at bruge dem på The Deal Jakpot, men som han siger 'vi kan ikke mærke, hvis vi får en ekstra 100 dollars ticket, men rammer vi jackpotten, så kan vi helt sikkert mærke det.

Mike Leah måtte kalde adskillige gange på kæresten, da han råbte, at han havde ramt The Deal Jakpot - hun troede, at han lavede fis med hende, men til sidst kom hun og optog det snurrende hjul, der ender med at lande på jackpot. Du kan se optagelsen på Mike Leah's twitter profil

mike leah the deal jackpot