WSOP: Svensk pokerpro vinder event #80 - slog de sidste 5 ud!

De fleste kender nok den svenske pokerspiller Jerry Ödeen fra onlinefilten på PokerStars, hvor han spiller under nick 'Perrymejsen' - nu er den 24-årige Jerry Ödeen trådt ind på livepoker scenen for alvor - dette med en sejr i World Series of Poker event #80, $1.500 Mixed No-Limit Hold'em Pot-Limit Omaha. Svenskeren har tidligere cashet 8 gange til WSOP og det var hans andet finalebord. Hans tidligere bedste placering var en 4. plads tilbage i 2017 i No-Limit 6-Max - men den er nu forbedret til det best mulige - en sejr.

Da deltagerfeltet på 1.250 var reduceret til finalebordet viste Ödeen stor styrke. Da Jeremy Kottler røg ud som nummer syv tog svenskeren for alvor fat. Han slog Eddie Blumenthal ud på 6. pladsen, og
derefter eliminerede han de resterede spillere en for en indtil han var heads up mod Linton. I den sidste hånd kommer de all in med følgende på hånden:

Linton: 10c9c
Ödeen: JhJd

Floppet 2s8dJc hvilket øgede spænden, da svenskeren rammer trips, og Linton har otte outs for en straight. Turn 10d ændrer intet og 3h på river sikrer Jerry Ödeen sejren, et WSOP-armbånd samt de nette sum af $304.793. Du kan læse alt om hvordan det gik til her

Efter sejren udtalte Jerry

- Det er noget, som jeg altid har ønske mig, siden jeg startede med at spille poker da jeg omkring de 15 år.

Jerry Ödeen kommer med sit WSOP-armbånd i fint selskab med de øvrige tidligere svenske WSOP-vindere: Chris Björin(2), Mats Rahmn, Anders Henriksson, Tomas Alenius, Alexander Anter, Henrik Johansson, Martin Jacobson, Peter Eichhardt, Michael Tureniec og Rifat Palevic.