De berømte pokerspillere der gik broke!

De seneste årtier har mange rige pokerspillere formået at smide hele formuen væk - enten på druk, coke, craps, heste, sport eller elendig bankroll management - de fleste har nok blandet en grim cocktail med det hele.  

'Poker Bounty' har klippet en lille video sammen om nogle af de helt store pokerspillere, der har tabt millioner af dollars - på listen finder du Stu Ungar, Gus Hansen, Scotty Nguyen, Archie Karas, Chino Rheem og Erik Lindgreen. Det estimeres, at den tredobbelste WSOP Main Event vinder Stu Ungar, der kun blev 45 år, nåede at spille over 30 millioner dollars væk.

Gus Hansen topper dog stadig listen, som pokerspilleren, der har tabt mest online, omkring 20 millioner dollars blev det til på Full Tilt. 'The Great Dane' overlever nok, der er stadig vanvittige rige personer, der udfordrer Gus til et spil poker eller backgammon, så mon ikke han tjener til en bøf eller to alligevel. 

Der er nok en, der har spillet mere væk online end Gus Hansen. Det estimeres, at grundlæggeren af Cirque du Soleil, Guy Laliberté har spillet over 30 millioner dollars væk - det nøjagtige tal kendes ikke, da Laliberté havde mange forskellige nick. 

Her de 11 minutters video:


Her Gus Hansen's kedelige tab:


gus hansens tab i onlinepoker