Referat fra DAPT 8 i Egtved Poker

Ovenfor ses den glade vinder Kristian Poder

Acemag har modtaget følgende referat fra Henrik Andersen fra Egtved Poker turnering fredag den 22. november:

Vores første DAPT-poker turnering den 11. november var meget vellykket med 23 spillere ved filten, men vi stræbte naturligvis efter at gøre det endnu bedre denne gang. Så vi skulle over 23 spillere og så tæt på de 36 spillere, som er max antal deltagere, som muligt. Vi nåede helt op på 34 tilmeldt spillere, hvilket vi var meget stolte over og glade for.

Og sikke en aften. Der var aktion fra første færd og det varede ikke længe inden den første 2nd chance chip var indløst. Afviklingen af turneringen blev styret af Leif til alles tilfredshed og der blev som sædvanlig tænkt, bluffet og måske fældet en tåre, efterhånden som turneringen skred frem og spillerne faldt fra.

På finalebordet styrede Kristian Poder slaget, indtil han sad helt alene med alle chips og kunne notere sig for den første sejr i en DAPT-turnering. Kæmpe tillykke til Kristian med 1. pladsen.

Nedenfor ses finalebordet fra fredagens turnering i Egtved.

En kæmpe tak til DAPT og Egtved Poker Klub, samt ikke mindst gamle, som nye poker spillerne, der gjorde denne dag så hyggelig og sjov.

Der er allerede DAPT i Egtved Poker Klub igen fredag den 13. december kl. 18.30, og vi gør alt for at ramme fuldt hus med 36 deltagende spillere. Tilmelding kan ske via Clubcommander her

Vil du vide mere om det kommende Poker Cruise i Middelhavet så læs her