De nordiske spillere gik amok i $2.100 Sunday HR ' Skovsen 3'er

Efter gennemgangen af søndagens tours på PokerStars fandt vi to turneringer, hvor dannebrog gik til tops.

I $33+R Sunday Rebuy spillede 380 med, og havde tilsammen 393 rebuys og 192 add-ons. Danske 'golddigger03' kæmpede sig på finalebordet, og frem til heads up, hvor han slog en spiller fra UK. For sejren cashede'golddigger03' $4.890.

Det blev også til en danske sejr i Hotter $33. Ud af de 1.184 deltagere med 210 re-entries endte danskeren med nick 'tobinater1' heads up mod en hollænder. Der blev indgået en deal, hvorefter danskeren tog vandt og cashede $4.186. Modstanderen blev dog økonomisk vinder, da han vi små 500 dollars mere fra dealen end 'tobinater1'.

I High Roller Club $2.100 Sunday HR gik de nordiske spillere amok, med undtagelse af en lettisk spiller på 4. pladsen tog Sverige, Danmark og Finland top syv placeringerne. Det endte med et rent svensk opgør og deal. 'anteen' vandt og fik $34.745 og Johannes 'Greenstone25' Korsar blev runner up til $35.137. Jonathan 'x_zola25' Skovsen blev 3'er til $19.445, og Simon Rønnow 'IgorKakarof' Pedersen tog sig af 5. pladsen til $9.115. Svenskeren 'iamivar' fik $6.241 og finske Sami 'Lrslzk' Kelopuro blev som nummer 7 boubble boy.

'H-Man81' blev 8'er i Sunday Supersonic til $2.464.

'Generalmolle' blev nummer 5 i Hotter $55 til $1.528.

'Banansen' forsøgte sig i $215 Sunday Warm-Up, og landede en 8. plads til $2.556.

I Sunday Million var der ingen danskeren i top 100. Vinderen af førstepræmien på $105.728 er ikke fundet endnu, men der er to svenskere med i kampen om de mange dollars.

Ud af de 80 deltagere i High Rollers 01: $10.300 var Jonathan 'X_zola25' Skovsen den eneste dansker. Desværre røg han som nummer 37, og langt fra pengene, der tilfalder top 13.
Turneringen er ikke slut, og der er stadig to svenskeren med i kampen om en førstepræmie på $244.261. Andreas 'daskalos20' Christoforou ligger dog som stor chip leader med 13 tilbage.