Danmark går Bingo-amok
bingo gamle ole

Danmark går Bingo-amok

Der er nok en hel del, der stadig ser et røgfyldt lokale med kaffedrikkende og kagespisende gamle mænd og damer for sig, når de hører ordet Bingo. Og ja, der blevet sendt tusindevis af både halve og hele grise ud af bingolokalerne i de små forsamlingshuse de seneste 100 år - og spillet er ældgammelt - den tidligste udgave af spillet Bingo er fra 1530-tallet og hed Lo Giuoco del Lotto D’Italia, og det er næsten det samme spil som Lotto D'Italia uybyder i dag. Der er dog sket en stor udvikling på Bingo online, der har gjort spille mere underholdende og populært.  

I Danmark har Danske Spil indtil videre haft monopol på spillet online med det stopper nu.


Den 1. januar 2018 bliver det danske spillemarked lidt mere liberaliseret. Det sker når Spillemyndigheden åbner op for nye udbydere af spil på hestevæddeløb og Bingospil, og dermed begraver Danske Spils's monopol. Danske Spil vil dog stadig have monopol på Lotto, Eurojackpot og diverse skrabespil. 

Det bliver spændende at se, hvilke nye udbydere, der kommer med Bingo, men måske Unibet (kindredgroup), relancerer deres brand MariaBingo, eller måske kommer der helt nye spillere på markedet som Aller Media, Ekstra Bladet eller TV2. 

Indtil januar må du nøjes med at spille bingo hos Danske Spil, hvor du kan spille Gamle Ole, Stjernedrys, 1 krone Bingo, Banko Hallen - i Stjernedrys er der oven i købet chatværter mellem klokken 20-23. 

Spil Bingo på Danske Spil nu!

asd